Klantenservice

Verzending
Wij verzenden onder andere met TNT en DHL. Bij grotere orders maken wij gebruik van speciale koeriers.

Betalen
Wij bieden 2 manieren van betaling aan: betalen met iDeal via uw eigen bank en vooraf betalen. Wanneer u vooraf betaalt dient u het aankoopbedrag over te maken op Rabobank rekening 1532.67.828 onder vermelding van het ordernummer. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw order afgehandelt.
IBAN: NL93RABO0322894018
BIC: RABONL2U

Garantie
Werkhandschoen.nl  garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. De verzendkosten komen, indien de klacht gegrond is voor kosten van Werkhandschoen.nl. Wij stellen vast of de garantie van toepassing is en bepalen de wijze van vergoeding, vervanging en verzending.

U dient artikelen die worden teruggezonden voor vervanging te retouneren in de originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur.

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:
- defecten of slijtage als gevolg van nalatig onderhoud,
- als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden,
- als de datum op de factuur is gewijzigd of onleesbaar gemaakt is,
- door gebreken die zijn onstaan door niet met bestemming corresponderend of onoordeelkundig-  gebruik zoals het niet volgen van de bijbehorende gebruiksaanwijzingen,
- beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid,
- blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte of zonlicht of extreme koude,

Indirecte kosten, veroorzaakt door het buitenbedrijf zijn van het defecte artikel, kunnen niet voor vergoeding in aanmerking komen.

Verzendkosten
Wij versturen alle orders boven de 100 euro gratis. Voor kleinere orders worden verzendkosten afhankelijk van het gewicht berekent. Dit is NOOIT meer dan 8,50 euro.

Levertijden
Werkhandschoen.nl levert gemiddeld binnen 4 dagen haar orders uit. Indien er langere levertijden onstaan wordt u hiervan op de hoogte gesteld. U kunt uw order annuleren wanneer de levertijd voor u te lang is. Het aankoopbedrag wordt dan terug op uw rekening gestort.